Cut the chicken into small portions. Cut the peeled onion into large half rings. Wash and cut the cilantro. Chop the garlic with a knife too.
Курицу разделайте на небольшие порционные кусочки. Очищенный лук порежьте крупными полукольцами. Кинзу помойте и порежьте. Чеснок тоже измельчите ножом.
Place chicken pieces in a frying pan with heated vegetable oil and fry on each side for 3 minutes until golden brown.
На сковороду с разогретым растительным маслом выложите кусочки курицы и обжарьте с каждой стороны по 3 минуты до золотистого цвета.
Remove the chicken pieces to a plate, and pour ½ cup of hot water into the frying pan, stir it with the remaining oil in the frying pan. Place the onion in the pan, salt it and sauté for 30 minutes, stirring.
Кусочки курицы снимите на тарелку, а в сковороду налейте ½ стакана горячей воды, перемешайте ее с оставшимся на сковороде маслом. Выложите в сковороду лук, посолите его и пассеруйте в течение 30 минут помешивая.
Place chicken pieces in a frying pan on top of the sautéed onions. Add salt and all the dry herbs to the tomato puree, stir and pour it evenly over the chicken. Cover the pan with a lid and cook over low heat for 35-40 minutes.
В сковороду на пассерованный лук положите кусочки курицы. В томатное пюре добавьте соль, все сухие травы, размешайте и равномерно залейте им курицу. Накройте сковороду крышкой, готовьте на небольшом огне 35-40 минут.
Remove the pan from the heat, add chopped garlic and cilantro to the chakhokhbili. Stir gently and let stand for a few minutes.
Снимите сковороду с огня, добавьте в чахохбили измельченный чеснок и кинзу. Аккуратно перемешайте и дайте постоять несколько минут.
Serve chakhokhbili with beautiful sliced vegetables and a bottle of good Georgian wine.
К чахохбили подайте красивую овощную нарезку и бутылочку хорошего грузинского вина.