Wash and dry the fillet and legs. Cut out the top bone of the legs. The meat and bone in the drumstick should remain. Cut the fillet into small pieces. Wash the broccoli, drain and cut, removing the stalk. Peel and chop the garlic.
Филе и окорочка помойте и просушите. У окорочков вырежьте верхнюю косточку. Мясо и косточка в голени должны остаться. Филе порежьте на небольшие куски. Брокколи помойте, дайте стечь воде и порежьте, удалив кочерыжку. Чеснок очистите и порежьте.
Rub the legs with salt and pepper outside and inside. Place fillet pieces, dried onions, garlic, broccoli, pepper, salt and cream into a blender bowl. Blend until smooth.
Окорочка натрите солью и перцем снаружи и внутри. В чашу блендера положите кусочки филе, сушеный лук, чеснок, брокколи, перец соль и сливки. Перебейте до однородного состояния.
Fill the legs with the resulting paste; you can use a pastry syringe for this. Cover the edges with leather and secure with toothpicks.
Полученной пастой наполните окорочка, для этого можно использовать кондитерский шприц. Края закройте кожей и закрепите зубочистками.
Turn on the oven in advance. Place the legs in a pan greased with vegetable oil and bake at 180°C for about 40 minutes. The finished chicken legs should be browned.
Включите заранее духовку. В форму, смазанную растительным маслом, положите окорочка и запекайте при t 180°С около 40 минут. Готовые окорочка должны подрумяниться.
Let the chicken legs cool slightly and carefully cut into portions. Garnish with cherry tomatoes and fresh basil; they will perfectly match the color with the delicate light green filling in the cut of the legs.
Дайте окорочкам немного остыть и аккуратно разрежьте на порционные куски. Украсьте помидорами черри и свежим базиликом, они прекрасно будут сочетаться по цвету с нежно салатовой начинкой в разрезе окорочков.