Cook the meat, rinse it thoroughly, and dry it with paper towels. Wash the parsley and tomatoes. Peel the onion and garlic.
Приготовьте мясо, тщательно промойте его, обсушите бумажными полотенцами. Помойте петрушку, помидоры. Очистите лук и чеснок.
Take the chicken and remove the fat and skin. Cut into small pieces.
Возьмите курицу и удалите у нее жир и кожу. Нарежьте небольшими кусочками.
Pour sunflower oil into the cauldron. Place chicken pieces. Add rosemary, ground black pepper, suneli hops, and bay leaf.
Налейте в казан подсолнечное масло. Выложите кусочки курицы. Добавьте туда розмарин, черный молотый перец, хмели-сунели, лавровый лист.
Take tomatoes and cut them into small cubes. Also cut the onion into small cubes.
Возьмите помидоры и нарежьте их мелкими кубиками. Лук также нарежьте мелкими кубиками.
Add the chopped tomatoes and onions to the cauldron with the chicken pieces and spices and continue to simmer for 5 minutes.
Добавьте нарезанные помидоры и лук в казан к кусочкам курицы и специям и продолжайте тушить 5 минут.
Finely chop the parsley, cut the garlic into slices, add everything to the cauldron and add salt. Cover with a lid and simmer for 40 minutes over low heat.
Мелко нарежьте зелень петрушки, чеснок нарежьте дольками, все добавьте в казан и посолите. Накройте крышкой и тушите 40 минут на медленном огне.
Place chakhokhbili on a plate. Garnish with parsley sprigs.
Выложите чахохбили на блюдо. Украсьте веточками петрушки.