Cook the meat, rinse it thoroughly, and dry it with paper towels. Wash the greens and tomatoes. Wash the onions and garlic.
Приготовьте мясо, тщательно промойте его, обсушите бумажными полотенцами. Помойте зелень и помидоры. Помойте лук и чеснок.
Peel the onion and garlic and wash with cold water, also moisten the knife with water. Cut the onion into quarters and the garlic into slices.
Лук и чеснок почистите и помойте холодной водой, смочите также водой нож. Нарежьте лук четвертинками колечек, а чеснок - дольками.
Cut up the chicken. Place the chicken pieces in a dry non-stick frying pan and fry them for 5 minutes on both sides.
Курицу разделайте. Выложите кусочки курицы на сухую сковороду с антипригарным покрытием и обжарьте их 5 минут с двух сторон.
Add chopped onion and garlic to the pan with the fried chicken pieces and simmer over low heat for 10 minutes.
Добавьте нарезанные лук и чеснок в сковороду к обжаренным кусочкам курицы и тушите на медленном огне 10 минут.
Take the tomatoes, peel them and chop them finely. Add them to the pan with the onions and meat and simmer for 30 minutes over low heat.
Возьмите помидоры, снимите с них кожицу и мелко нарежьте. Добавьте их в сковороду с луком и мясом и тушите 30 минут на медленном огне.
Add chopped parsley, cilantro, and basil to the stew. Add salt, pepper and simmer over low heat for another 10 minutes.
Добавьте в сковороду к тушеному мясу нарезанную петрушку, кинзу, базилик. Посолите, поперчите и тушите на медленном огне еще 10 минут.
Place chakhokhbili on a plate with pasta. Garnish with chopped herbs.
Выложите чахохбили на блюдо с макаронами. Украсьте рубленой зеленью.