Wash the bananas thoroughly. Prepare chocolate, coconut and confectionery sprinkles, sticks.
Тщательно помойте бананы. Приготовьте шоколад, кокосовую стружку и кондитерскую посыпку, палочки.
Peel the bananas, cut into three or four pieces, prick them onto sticks and put them in the freezer so that the bananas do not darken and freeze slightly with the sticks.
Бананы очистите от кожуры, нарежьте на три - четыре части, наколите на палочки и уберите в морозилку, чтобы бананы не потемнели и немного смерзлись с палочками.
Break the chocolate into small pieces to help them melt faster. Prepare a container for a water bath.
Разломите шоколад на мелкие кусочки, чтобы они быстрее расплавились. Подготовьте емкость для водяной бани.
Melt the chocolate in a deep bowl over a double boiler, stirring occasionally until completely dissolved. If you have a microwave, melt the chocolate using it.
Растопите шоколад в глубокой емкости на водяной бане, периодически помешивая до полного растворения. Если у вас есть микроволновка, растопите шоколад с ее помощью.
Place the banana fondue beautifully on a wide dish, alternating banana pieces with different toppings.
Фондю с бананами выложите красиво на широкое блюдо, чередуя кусочки банана с разной посыпкой.