Prepare the products according to the list. Wash the pepper.
Подготовьте продукты по списку. Перец помойте.
Clean the mackerel from the entrails, remove the head, tail, and bones. Rinse, cut lengthwise to make 8-10 strips.
Скумбрию очистите от внутренностей, удалите голову, хвост, кости. Промойте, разрежьте вдоль, чтобы получилось 8-10 полосочек.
Peel the garlic and press under pressure. Wash the pepper, cut it, remove seeds, and chop finely. Peel the onion and chop it.
Чеснок очистите, продавите под прессом. Перец помойте, разрежьте, очистите от семечек, нарежьте мелко. Лук очистите, измельчите.
Heat a frying pan, fry the onion over low heat, adding a little vegetable oil.
Разогрейте сковороду, на небольшом огне обжарьте лук, добавив немного растительного масла.
Wrap the fish strips in a roll and secure with a skewer or toothpick. Place the rolls in a baking dish.
Рыбные полосочки заверните рулетиком, закрепите шпажкой или зубочисткой. Выложите рулеты в форму для запекания.
Top each roll with onions, peppers and cheese. Preheat the oven to 180ºC. Place the dish with the fish in the preheated oven and cook for 25 minutes.
На верх каждого рулета положите лук, перец и сыр. Разогрейте духовку до 180ºС. Поставьте форму с рыбой в разогретый духовой шкаф, готовьте в течение 25 минут.
Serve the rolls warm as an appetizer or main course on a serving tray.
Подавайте рулетики теплыми в качестве закуски или основного блюда на сервировочном подносе.