Prepare all ingredients according to the list. Wash the tomatoes, lemon, jalapeno and cilantro. Prepare the blender.
Подготовьте все ингредиенты по списку. Помидоры, лимон, халапеньо и кинзу вымойте. Приготовьте блендер.
Take the onion and peel it and wash it. Cut it into small cubes. Place the tomatoes in boiling water, peel the skins and cut into small cubes.
Возьмите лук и очистите его от шелухи и помойте. Нарежьте его мелкими кубиками. Помидоры опустите в крутой кипяток, очистите от шкурки и нарежьте мелкими кубиками.
Chop the cilantro not very finely. Peel the garlic and wash it. Cut into slices.
Нарежьте кинзу не очень мелко. Очистите чеснок и помойте его. Нарежьте дольками.
Remove the seeds and green tail from the jalapeno pepper and cut into small cubes. Squeeze lime juice into a bowl and remove any seeds.
У перца халапеньо удалите семена и зеленый хвостик, нарежьте маленькими кубиками. Выдавите в пиалу сок лайма, удалите возможные косточки.
Place chopped onions, tomatoes, jalapenos, cilantro, garlic in a blender and blend until smooth.
Сложите в блендер нарезанные лук, помидоры, халапеньо, кинзу, чеснок и все измельчите до однородного состояния.
Add lime juice, salt and pepper to the mixture and mix everything thoroughly. Place in the refrigerator for one hour.
Добавьте в полученную смесь сок лайма, соль и перец и все тщательно перемешайте. Уберите в холодильник на один час.
Place the salsa in the original bowl. Serve with chicken and toasted white bread.
Выложите сальсу в оригинальную пиалу. Подавайте с мясом курицы и обжаренным белым хлебом.