Remove the skin from the chicken breast, wash and dry on a paper towel. Prepare the required amount of sauce, cheese, salt and spices.
Куриную грудку очистите от кожи, вымойте и обсушите на бумажном полотенце. Приготовьте необходимое количество соуса, сыра, соли и специй.
Rub the prepared chicken breasts generously with salt and spices and let sit for a little while.
Подготовленные куриные грудки обильно натрите солью и специями и дайте немного настояться.
Transfer the chicken to an ovenproof dish or pan and spread the salsa evenly over the breasts. Bake in the oven for 30 minutes at 200°C.
Переложите курицу в жаропрочное блюдо или форму, сверху на грудки равномерно распределите соус сальса. Запекайте в духовке в течение 30 минут при температуре 200°C.
Grate the cheese on a coarse grater. Remove the chicken from the oven, sprinkle evenly with shredded cheese and bake for another 3-4 minutes until the cheese is melted and crispy.
Натрите сыр на крупной терке. Достаньте курицу из духовки, равномерно посыпьте тертым сыром и запекайте еще 3-4 минуты до расплавления сыра и образования хрустящей корочки.
Serve chicken salsa in portions with vegetables and new potatoes. Distribute these ingredients beautifully on a dish, sprinkle with chopped herbs.
Подавайте сальсу с курицей порционно с овощами, молодым картофелем. Распределите эти ингредиенты красиво на блюде, посыпьте сежей рубленой зеленью.