Prepare all ingredients according to the list. Peel the garlic and onion and rinse.
Приготовьте все ингредиенты по списку. Чеснок и лук очистите от шелухи и промойте.
Cut the cleared meadow into small cubes, after wetting the knife with cold water to prevent your eyes from watering. Squeeze the peeled garlic through a press.
Очищенный луг нарежьте мелкими кубиками, предварительно смочив нож холодной водой, чтобы не слезились глаза. Очищенный чеснок выдавите через пресс.
Wash the pepper, remove seeds and green tails and cut into small cubes.
Перец помойте, очистите от семян и зеленого хвостика и нарежьте мелкими кубиками.
Wash the tomatoes and dry with paper towels. Cut into small cubes. Place all the chopped vegetables in a container, add suneli hops, basil, rosemary, ground black pepper, chopped garlic and vegetable oil. Add salt and mix everything thoroughly.
Помидоры помойте, обсушите бумажными полотенцами. Нарежьте мелкими кубиками. Сложите все нарезанные овощи в емкость, добавьте хмели-сунели, базилик, розмарин, черный молотый перец, измельченный чеснок и растительное масло. Посолите и все тщательно перемешайте.
Place the salsa in a pretty dish. Garnish with basil leaves and sprinkle with finely chopped herbs.
Выложите сальсу в красивое блюдо. Украсьте листиками базилика и посыпьте мелко нарезанной зеленью.