Rinse the chicken well and dry. Rinse the tomatoes, herbs, and bell peppers and let them dry. Prepare vegetables: onions, garlic, potatoes. Measure out the required amount of butter and spices to have on hand.
Курочку хорошо промойте, обсушите. Помидоры, зелень, болгарский перец ополосните, дайте высохнуть. Подготовьте овощи: лук, чеснок, картофель. Отмерьте необходимое количество сливочного масла и специй, чтобы были под рукой.
Cut the chicken, carefully remove the skin, fry in a preheated frying pan without oil for 5-7 minutes on each side. Peel the onion and cut into medium cubes. Transfer the chicken to the multicooker bowl and set to simmer for 10 minutes.
Разделайте курочку, аккуратно удалите кожу, обжарьте на предварительно разогретой сковороде без масла по 5-7 минут с каждой стороны. Лук почистите, нарежьте средними брусочками. Переложите курицу в чашу мультиварки и поставьте на режим «тушение» на 10 минут.
Remove the skin from the tomatoes using your preferred method. Then cut the tomatoes into mugs, and then into cubes, so the pieces will easily be the same size.
С помидоров снимите кожу удобным вам способом. Затем порежьте помидоры на кружки, а потом на кубики, так кусочки без труда получатся одинакового размера.
Cut the bell pepper into cubes, fry the onion in the pan where the chicken was fried until golden brown. Now all the vegetables are prepared. Add them to the chicken.
Болгарский перец нарежьте брусочками, лук пожарьте на сковороде, где жарилась курица до золотистого цвета. Теперь все овощи подготовлены. Выложите их к курице.
Peel the potatoes, wash them, cut into medium slices. Melt the butter in a frying pan and fry the potatoes until half cooked.
Очистите картофель от кожуры, помойте, нарежьте средними дольками. Растопите на сковороде сливочное масло и обжарьте картофель до полуготовности.
Peel the garlic and chop finely. Add potatoes, garlic, and herbs to the slow cooker with the chicken and vegetables. Salt to taste and add spices. Extend the stewing mode for 20 minutes.
Очистите чеснок, мелко порубите. Добавьте в мультиварку к курице и овощам картофель, чеснок, зелень. Посолите по вкусу и добавьте специи. Продлите режим тушение на 20 минут.
Serve bright chakhokhbili in deep portioned tureens as a first course, garnished with fresh herbs.
Подавайте яркое чахохбили в порционных глубоких супницах как первое блюдо, украсив свежей зеленью.