Prepare ingredients by weight. Wash the berries and fruits.
Подготовьте ингредиенты по весу. Ягоды и фрукты помойте.
Peel and cut the berries and fruits into pieces. Place them on skewers and place them in the freezer. Break the chocolate into pieces.
Почистите и порежьте ягоды и фрукты на кусочки. Наколите их на шпажки и поставьте в морозильник. Поломайте шоколад на кусочки.
Heat the cream in a saucepan. Place the chocolate in the cream and let it melt. Gently heat while stirring. Add cognac and mix everything. Pour the sauce into a fondue container.
Нагрейте сливки в кастрюле. Шоколад положите в сливки и дайте расплавиться. Аккуратно подогрейте помешивая. Внесите коньяк, и все перемешайте. Перелейте соус в емкость для фондю.
Light a candle to maintain warmth. Dip cooked berries and fruits into chocolate sauce.
Зажгите свечу для поддержания тепла. Обмакивайте в шоколадный соус приготовленные ягоды и фрукты.