Prepare the ingredients. Wash the fish. Wash and chop the parsley.
Приготовьте ингредиенты. Помойте рыбу. Петрушку помойте и измельчите.
Add salt, sugar, spices, herbs and hot pepper to the water. Bring to a boil and cool.
В воду внесите соль, сахар, специи, зелень и острый перчик. Доведите до кипения и остудите.
Clean the fish, cut off the heads and tails, and rinse. Remove small bones and cut into 2 cm pieces.
Рыбу очистите и отрежьте головы и хвосты, промойте. Удалите мелкие кости и нарежьте кусочками по 2 см.
Pour the marinade into a marinating container and place the fish there. Place in the refrigerator for 24 hours.
Маринад перелейте в емкость для маринования, поместите туда рыбу. Отправьте в холодильник на 24 часа.
Transfer the marinated fish with spices and parsley to a dish, sprinkle with onions or add fresh parsley or dill.
Замаринованную рыбу со специями и петрушкой переложите на блюдо, посыпьте луком или положите свежие петрушку или укроп.