Prepare all the ingredients needed to prepare the dish. Wash the greens, defrost the fish. Rinse the lemon and cut into slices.
Подготовьте все ингредиенты, необходимые для приготовления блюда. Промойте зелень, разморозьте рыбу. Промойте лимон, нарежьте дольками.
Clean the mackerel, cut in half, remove the bones, rinse.
Очистите скумбрию, разрежьте пополам, удалите кости, промойте.
Place the mackerel fillets on a foil lined baking sheet. Rub the fish thoroughly with spices, salt, and place lemon slices on top.
Выложите филе скумбрии на фольгу, застеленную на противень. Основательно натрите рыбу специями, солью, сверху выложите дольки лимона.
Peel the garlic and cut into pieces. Add to fish. Tear or cut the washed greens and add to the dish.
Чеснок очистите, нарежьте кусочками. Выложите к рыбе. Вымытую зелень порвите или порежьте, добавьте к блюду.
Place the chum salmon pieces on foil. Cut the potatoes into pieces. Place on foil with fish. Distribute the honey evenly and rub the fish with it.
Уложите кусочки кеты на фольгу. Нарежьте кусочками картофель. Поместите на фольгу к рыбе. Равномерно распределите мед, натрите им рыбу.
Place chopped garlic on chum salmon with potatoes and sprinkle with herbs. Preheat the oven to 180˚C. Place the baking sheet with the fish and vegetables in the preheated oven and cook for 35 minutes.
На кету с картофель положите нарезанный чеснок, посыпьте зеленью. Разогрейте духовку до 180˚С. Поставьте противень с рыбой и овощами в разогретую духовку, готовьте в течение 35 минут.
Serve the dish hot without removing it from the foil. Prepare fresh chopped vegetables in advance.
Подавайте блюдо горячим, не доставая из фольги. Заранее подготовьте свежие нарезанные овощи.