Prepare all the necessary ingredients. Wash potatoes and greens. Thaw the fish.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Картофель и зелень промойте. Разморозьте рыбу.
Thoroughly clean the fish from the insides and rinse. Make deep cuts.
Основательно очистите рыбу от внутренностей, промойте. Сделайте глубокие надрезы.
Grate the cheese on a coarse grater. Peel the onion and cut into half rings. Peel the potatoes, rinse, cut into slices. In a deep plate, mix mayonnaise with a mixture of peppers and salt.
Натрите сыр на крупной терке. Лук очистите, нарежьте полукольцами. Картофель очистите от кожицы, промойте, нарежьте дольками. В глубокой тарелочке смешайте майонез со смесью перцев, посолите.
Place the fish on a baking sheet. Place onion rings into the cuts, thoroughly coat everything with mayonnaise sauce and a mixture of peppers. Place potato wedges nearby and also pour sauce over them.
На противень выложите рыбу. В надрезы поместите кольца лука, все тщательно смажьте соусом из майонеза и смеси перцев. Рядом положите дольки картофеля, также полейте соусом.
Sprinkle the fish coated with the sauce with grated cheese. Preheat the oven to 160˚C. Place the baking sheet with the dish and cook for 35 minutes.
Смазанную соусом рыбу посыпьте тертым сыром. Разогрейте духовку до 160˚С. Поставьте противень с блюдом, готовьте в течение 35 минут.
Serve hot, place on a serving dish. Prepare fresh vegetable salad in advance.
Подавайте блюдо горячим, выложите на сервировочную посуду. Подготовьте заранее свежий овощной салат.