Prepare your ingredients. Thaw the mackerel. Wash the vegetables. Peel and wash the onion and garlic.
Подготовьте ингредиенты. Скумбрию разморозьте. Помойте овощи. Лук и чеснок очистьте и помойте.
Grate the carrots onto a coarse grater. Cut the pepper into cubes, the onion into half rings, cut the garlic into 4 parts.
Натрите морковь на крупную терку. Порежьте перец кубиками, лук – полукольцами, чеснок разрежьте на 4 части.
Cut the mackerel and wash it. Remove all small seeds and cut into large pieces.
Скумбрию разделайте, промойте. Удалите все мелкие косточки и нарежьте на крупные кусочки.
Pour oil into a heated frying pan. Add vegetables and fry until half cooked. Then add the mackerel and sprinkle vegetables on top.
В разогретую сковороду налейте масло. Высыпьте овощи и жарьте до полуготовности. Затем внесите скумбрию и сверху присыпьте овощами.
Dilute water with tomato paste and pour it over fish and vegetables. Salt and sprinkle with spices. Bring to a boil and cook for another 40 minutes.
Разведите воду с томатной пастой и залейте ей рыбу с овощами. Посолите и посыпьте специями. Доведите до кипения и готовьте еще 40 минут.
Sprinkle the dish with fresh herbs and serve with a crumbly side dish.
Посыпьте блюдо свежей зеленью и подавайте с рассыпчатым гарниром.