Rinse and dry the chicken, rinse all the vegetables. Prepare the spices.
Курицу промойте и обсушите, промойте все овощи. Подготовьте специи.
Cut the chicken into portions and rinse. Place in a separate container for now. Fry in a frying pan until golden brown.
Курицу разделайте на порционные куски и промойте. Сложите пока в отдельную емкость. Обжарьте на сковороде до румяной корочки.
Peel the onion and rinse under cold water. Wet a knife with cold water and cut the onion into half rings. Fry in a separate frying pan or in a slow cooker until golden brown.
Очистьте лук от шелухи и промойте под холодной водой. Смочите нож холодной водой и нарежьте лук полукольцами. Обжарьте на отдельной сковороде или в мультиварке до золотистости.
Peel the pepper from seeds and green tail, rinse and cut into small pieces in the form of strips. Add to the fried onions.
Перец очистьте от семян и зеленого хвостика, промойте и нарежьте небольшими кусочками в виде соломки. Добавьте к обжаренному луку.
Peel the potatoes and wash them under running water. Then cut into 1 centimeter cubes.
Почистьте от шкурки картофель, помойте его под проточной водой. Затем нарежьте кубиками в 1 сантиметр.
Place potatoes, fried chicken, onions and peppers in a deep frying pan, add suneli hops and salt. Simmer for 5 minutes.
В глубокую сковороду поместите картофель, обжаренную курицу, лук и перец, добавьте хмели-сунели и посолите. Тушите в течение 5 минут.
Add tomatoes in their own juice, spices, salt and water to the fried meat and vegetables. Cook in a slow cooker on the “Stew” mode or in a frying pan for 40 minutes.
Добавьте к обжаренному мясу с овощами томаты в собственном соку, специи, посолите и добавьте воды. Готовьте в мультиварке на режиме «Тушение» или на сковороде в течение 40 минут.
Chop fresh herbs and garlic. 10 minutes before the end of stewing, add chopped herbs and garlic, stir and bring to readiness. Let the dish sit for 10 minutes.
Измельчите свежую зелень и чеснок. За 10 минут до конца тушения, добавьте измельченные зелень, чеснок, перемешайте и доведите до готовности. Дайте блюдо настояться в течение 10 минут.
Serve chakhokhbili in portioned plates, sprinkled with fresh herbs, with a salad of fresh vegetables.
Подавайте чахохбили в порционных тарелках, посыпав свежей зеленью, с салатом из свежих овощей.