Clear the cooking area and prepare all the necessary products by weight and quantity.
Освободите зону для готовки и подготовьте все необходимые продукты по весу и количеству.
Wash, peel and boil the chicken gizzards. Cut into small pieces.
Куриные желудочки промойте, почистьте и отварите. Нарежьте небольшими кусочками.
Cut the onion into half rings and fry in a frying pan with butter until golden brown.
Лук нарежьте полукольцами и обжарьте на сковороде с маслом до золотистого цвета.
Stir the tomato paste with 100 ml of the broth obtained by cooking the ventricles. Stir until smooth.
Томатную пасту размешайте со 100 мл бульона, полученного при варке желудочков. Перемешайте до однородности.
Pour the resulting mixture over the onion, add vinegar, and bring to a boil. Add the chopped gizzards to the frying pan and simmer with the lid closed over low heat until done. Finely chop the cilantro, add to the finished dish along with dried basil and stir.
Полученной смесью залейте лук, добавьте уксус, доведите до кипения. Нарезанные желудки добавьте на сковороду, тушите с закрытой крышкой на медленном огне до готовности. Кинзу мелко нарежьте, добавьте в готовое блюдо вместе с сушеным базиликом и перемешайте.
Serve the food in a large shared dish or on individual serving plates. Sprinkle with flax or sesame seeds before serving. Serve soy sauce over the stomachs; it perfectly enhances the taste of the dish. Buckwheat, rice or bulgur as a side dish will complement the dish and make the meal complete.
Подавайте кушанье в большом общем блюде или разложив в порционные тарелки. Перед подачей посыпьте семенами льна или кунжута. Подайте к желудкам соевый соус, он отлично оттеняет вкус блюда. Гречка, рис или булгур на гарнир дополнят блюдо и сделают прием пищи полноценным.