Clean the fish from entrails and films and rinse thoroughly. Peel the onions and garlic. Rinse all vegetables. Preheat the oven to 200°C.
Рыбу очистите от внутренностей, пленок, тщательно промойте. Лук и чеснок очистите от шелухи. Промойте все овощи. Нагрейте духовку до 200°C.
Cut the prepared fish into small pieces, add salt and pepper and bake in the oven until cooked.
Подготовленную рыбу нарежьте небольшими кусочками, посолите, поперчите и запеките в форме в духовке до готовности.
Cut the onion into thin half rings and chop the garlic. Wash the sweet pepper, remove the core and cut into thin strips. In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the onion until golden brown, add chopped bell pepper and hot pepper flakes, stir and simmer for 5 minutes over medium heat.
Лук нарежьте тонкими полукольцами, а чеснок измельчите. Сладкий перец помойте, удалите сердцевину и нарежьте тонкой соломкой. На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте лук до золотистого цвета, добавьте нарезанный болгарский перец и хлопья острого перца, перемешайте и тушите в течение 5 минут на среднем огне.
Make a cut on the tomatoes and pour boiling water over them for a couple of minutes, remove the skin and cut into small cubes. Add tomatoes to the stewed vegetables, salt, pepper, add suneli hops, mix everything and simmer for another 15 minutes over medium heat under a closed lid. After the time has passed, add baked fish and chopped garlic to the stewed vegetables and heat for a couple of minutes under a closed lid. Let the dish sit for 30 minutes, covered.
На помидорах сделайте надрез и залейте кипятком на пару минут, снимите кожицу и нарежьте мелкими кубиками. К тушенным овощам добавьте помидоры, посолите, поперчите, добавьте хмели-сунели, все перемешайте и тушите еще 15 минут на среднем огне под закрытой крышкой. По истечении времени положите к тушенным овощам запеченную рыбу, измельченный чеснок и прогрейте в течение пары минут под закрытой крышкой. Дайте блюду настояться в течение 30 минут, накрыв крышкой.
Serve in portioned bowls, sprinkled with fresh herbs, with a side dish of boiled potatoes or fresh vegetables.
Подавайте в порционных тарелках, посыпав свежей зеленью, с гарниром в виде отварного картофеля или со свежими овощами.