Wash the chicken carcass, peel the garlic. Wash the tomatoes thoroughly and cut into cubes.
Помойте тушку курицы, почистьте чеснок. Помидоры тщательно помойте и нарежьте кубиками.
Cut the prepared chicken, remove the entrails and excess fat. Rinse thoroughly and dry with paper towels. Cut into equal pieces.
Подготовленную курицу разделайте, удалите внутренности, лишний жир. Тщательно промойте, обсушите бумажными полотенцами. Нарежьте на одинаковые кусочки.
Prepare a dressing for the meat: put garlic, salt, ground black pepper, paprika into vegetable oil and mix everything.
Приготовьте заправку к мясу: в растительное масло положите пропущенный через пресс чеснок, соль, черный молотый перец, паприку и все перемешайте.
Place the meat in a mold and pour the dressing over it, mix everything thoroughly and sprinkle with thyme.
Мясо переложите в форму и вылейте на него заправку, и все тщательно перемешайте и посыпьте тимьяном.
Cut the tomatoes into cubes and place them on top of the chicken. Place the dish with the dish in the oven, where the meat will be cooked at 180°C for about 50 minutes. During cooking, baste the meat several times with the resulting juice.
Помидоры нарежьте кубиками и разместите их сверху курицы. Форму с блюдом отправьте в духовку, где мясо будет готовиться при 180°C примерно 50 минут. Во время приготовления поливайте мясо несколько раз образовавшимся соком.
Place the foil chicken pieces on a plate. Serve with fresh vegetables and herbs.
Выложите кусочки курицы из фольги на тарелку. Подавайте со свежими овощами и зеленью.