Remove skin from chicken breast, wash and dry. Prepare the required amount of salt, spices, onion, garlic. Wash the eggplant and greens, dry, chop the parsley.
Куриную грудку очистите от кожи, вымойте и обсушите. Приготовьте необходимое количество соли, специй, лук, чеснок. Баклажан и зелень помойте, обсушите, петрушку порубите.
Cut the chicken breast into small cubes. You can also cut into long pieces, as you prefer.
Куриную грудку порежьте на небольшие кубики. Можете нарезать и длинными брусочками, как вам удобнее.
Place the chicken in a preheated frying pan and fry for 5-6 minutes until golden brown, stirring occasionally so that the chicken pieces are browned on all sides.
На предварительно разогретую сковороду выложите курицу и обжаривайте в течении 5-6 минут до золотистого цвета, периодически помешивая, чтобы кусочки курицы обжарились со всех сторон.
Peel the onions and garlic, rinse and dry. Chop the onion and garlic. You can use a food processor to chop. Remove the green leaves from the eggplant and cut into medium pieces.
Очистите лук и чеснок от шелухи, промойте, обсушите. Нарежьте лук и чеснок. Можете использовать кухонный комбайн для нарезки. У баклажана удалите зеленые листочки, нарежьте средними кусочками.
Add the prepared vegetables to the chicken and fry, stirring, for another 5 minutes. Then cover with a lid and simmer over low heat for 10 minutes. Sprinkle the finished dish with herbs.
Добавьте подготовленные овощи к курице жарьте, помешивая, еще 5 минут. Затем накройте крышкой и тушите на медленном огне 10 минут. Готовое блюдо посыпьте зеленью.
Place the finished chakhokhbili in a neat mound on a small serving dish and garnish with herbs.
Готовое чахохбили выложите аккуратной горкой на порционное небольшое блюдо, украсьте зеленью.