Prepare the ingredients for chakhokhbili in the quantities required by the recipe. Rinse the pork with water and dry it with a paper towel to remove excess moisture. Pour boiling water over the tomatoes and remove the skins, peel the onions and garlic.
Подготовьте продукты для чахохбили в количестве, требуемом по рецепту. Свинину промойте водой и обсушите бумажным полотенцем от лишней влаги. Помидоры обдайте кипятком и снимите кожицу, лук и чеснок очистите от шелухи.
Cut the prepared pork into small pieces of the same size, place in a cauldron or pan with a thick bottom, place on the stove and fry over moderate heat for 20 minutes until golden brown.
Подготовленную свинину нарежьте небольшими кусочками одинакового размера, выложите в казан или кастрюлю с толстым дном, отправьте на плиту и жарьте на умеренном огне в течение 20 минут до румяности.
10 minutes after starting to fry the meat, add tomato paste to it, mix the ingredients and continue to simmer the meat over medium heat.
Через 10 минут после начала жарения мяса добавьте к нему томатную пасту, перемешайте ингредиенты и продолжайте тушить мясо на среднем огне.
Meanwhile, cut the peeled onion into thin half rings, cut the peeled tomatoes into small pieces and after 25 minutes of stewing the meat in tomato paste, add chopped onion and salt. Mix the ingredients, cover the cauldron with a lid and simmer over low heat for 10 minutes.
Тем временем, очищенный лук нарежьте тонкими полукольцами, очищенные помидоры нарежьте небольшими кусочками и по истечении 25 минут тушения мяса в томатной пасте присоедините к нему измельченный лук и соль. Перемешайте ингредиенты, накройте казан крышкой и тушите на медленном огне 10 минут.
After 10 minutes, add chopped tomatoes to the dish and cook the chakhokhbili until tender. At the very end, add finely chopped garlic, spices and herbs, stir the dish and remove from heat, leaving covered for 20 minutes to steam.
Спустя 10 минут добавьте в блюдо нарезанные помидоры и варите чахохбили до готовности. В самом конце добавьте мелкорубленный чеснок, специи и зелень, перемешайте блюдо и уберите с огня, оставив под крышкой на 20 минут для пропаривания.
Serve nutritious chakhokhbili from pork with garlic and herbs in Georgian style hot, complementing the dish with a side dish of boiled pasta.
Питательное чахохбили из свинины с чесноком и зеленью по-грузински подавайте в горячем виде, дополнив блюдо гарниром из отваренных макарон.