If the wings are frozen, remove them and defrost them at room temperature, wash them, drain, then pat dry with paper towels. Prepare all the spices.
Если крылья заморожены, достаньте их и разморозьте при комнатной температуре, помойте их, дайте воде стечь, затем обсушите бумажными полотенцами. Подготовьте все специи.
Divide the wings at the joints into 3 parts, we don't need the smallest part.
Разделите крылышки по суставам на 3 части, нам не понадобится самая маленькая часть.
Add mayonnaise, mustard, salt and all the spices to the chicken, stir so that all the spices evenly cover the meat. Place the wings in the refrigerator to marinate for at least 2-3 hours.
Добавьте к курице майонез, горчицу, соль и все специи, перемешайте, чтобы все специи равномерно покрыли мясо. Отправьте крылья в холодильник минимум на 2-3 часа мариноваться.
Grease a baking dish with vegetable oil and place the meat, place the dish with meat in a preheated oven at 180-200°C for 40 minutes until cooked and golden brown.
Форму для запекания смажьте растительным маслом и выложите мясо, поставьте форму с мясом в разогретую духовку 180-200°C на 40 минут до готовности и румяной корочки.
Serve the wings centered on a wooden cutting board. Make garlic sauce for the wings, chop the garlic and herbs and mix them with sour cream, mayonnaise or Greek yogurt. Serve the wings in portions with a side dish, for example, buckwheat, and garnish with tomatoes.
Подавайте крылья, выложив их на деревянную разделочную доску по центру. К крыльям сделайте чесночный соус, измельчите чеснок и зелень и смешайте их с сметаной, майонезом или греческим йогуртом. Порционно подавайте крылья с гарниром, например, с гречкой, украсьте помидорами.