Wash the chicken fillet and pat dry with paper towels. Peel the garlic and rinse. Wash and clean the champignons.
Помойте куриное филе и обсушите бумажными полотенцами. Очистьте чеснок от шелухи и промойте. Шампиньоны помойте и очистьте.
Add pasta to boiling water, add a pinch of salt and cook until half cooked.
В закипевшую воду всыпьте макароны, добавьте щепотку соли и варите до полуготовности.
While the pasta is cooking, chop the mushrooms, grate the cheese, chop the garlic and cut the chicken into pieces. Fry the mushrooms until golden brown and add the broccoli, fry for another 2 minutes.
Пока варятся макароны нарежьте грибы, натрите сыр, измельчите чеснок и нарежьте кусочками курицу. Грибы обжарьте до румянца и добавьте брокколи, жарьте ещё 2 минуты.
In another frying pan, fry the chicken until golden brown, pour cream over it, and simmer for 4 minutes.
В другой сковороде обжарьте курицу до румяной корочки и залейте ее сливкам, тушите 4 минуты.
Place chicken and garlic in a frying pan with mushrooms, add salt. Then add macaroni and cheese and stir.
В сковороду с грибами выложите курицу и чеснок, добавьте соль. Затем добавьте макароны и сыр, перемешайте.
When serving in a circle around the plate, place pieces of colorful vegetables and sprigs of various greens around the meat.
При подаче по кругу тарелки вокруг мяса выложите кусочки разноцветных овощей и веточки разнообразной зелени.