Prepare the ingredients required for the salad in the quantities specified in the recipe. Clean the mackerel from bones and skin, pour boiling water over the couscous and rinse several times with water, boil a chicken egg, remove the seeds from the sweet pepper.
Подготовьте требуемые для салата ингредиенты в количестве, указанном по рецепту. Скумбрию очистите от костей и кожицы, кус-кус обдайте кипятком и промойте несколько раз водой, яйцо куриное отварите, сладкий перец очистите от семян.
Cut the cleaned mackerel into small pieces, chop the egg into cubes, cut the fresh cucumber into small cubes. For the dressing, finely chop the pickled cucumber and fresh herbs.
Очищенную скумбрию нарежьте мелкими кусочками, яйцо измельчите кубиками, свежий огурец нарежьте небольшими брусочками. Для заправки мелко нарубите маринованный огурец и свежую зелень.
Start forming the salad; to do this, combine the couscous with cucumber, boiled chicken eggs and mackerel in a deep bowl. Dress the salad with a sauce of chopped pickled cucumber, herbs, sour cream and mustard. Mix the ingredients vigorously and set aside to soak.
Приступайте к формированию салата, для этого в глубокой миске соедините кус-кус с огурцом, отваренными куриными яйцами и скумбрией. Заправьте салат соусом из измельченного маринованного огурца, зелени, сметаны и горчицы. Интенсивно перемешайте ингредиенты и отложите в сторону для пропитывания.
Place the nutritious salad with couscous and lightly salted mackerel on a dish, sprinkle with the remaining cereal and serve.
Питательный салат с кус-кусом и слабосоленой скумбрией выложите на блюдо, посыпьте оставшейся крупой и подавайте к столу.