Prepare the ingredients required for the salad in the quantities specified in the recipe. Clean the mackerel from bones and skin, pour boiling water over the couscous and rinse several times with water, boil a chicken egg, remove the seeds from the sweet pepper.
Подготовьте требуемые для салата ингредиенты в количестве, указанном по рецепту. Скумбрию очистите от костей и кожицы, кус-кус обдайте кипятком и промойте несколько раз водой, яйцо куриное отварите, сладкий перец очистите от семян.
Cut the cleaned mackerel into small pieces, chop the egg into cubes, cut the fresh cucumber into small cubes. For the dressing, finely chop the pickled cucumber and fresh herbs.
Очищенную скумбрию нарежьте мелкими кусочками, яйцо измельчите кубиками, свежий огурец нарежьте небольшими брусочками. Для заправки мелко нарубите маринованный огурец и свежую зелень.
Start forming the salad; to do this, combine the couscous with cucumber, boiled chicken eggs and mackerel in a deep bowl. Dress the salad with a sauce of chopped pickled cucumber, herbs, sour cream and mustard. Mix the ingredients vigorously and set aside to soak.
Приступайте к формированию салата, для этого в глубокой миске соедините кус-кус с огурцом, отваренными куриными яйцами и скумбрией. Заправьте салат соусом из измельченного маринованного огурца, зелени, сметаны и горчицы. Интенсивно перемешайте ингредиенты и отложите в сторону для пропитывания.
Serve the spaghetti in flat servings. Use fresh vegetables for decoration. Quartered cherry tomatoes placed along the edge work well.
Подайте спагетти порционно на плоские блюда. Для украшения используйте свежие овощи. Хорошо подходят четвертинки черри, выложенные по краю.