Clean the fish from entrails and films, rinse thoroughly. Preheat the oven.
Очистите рыбу от внутренностей и пленок, тщательно промойте. Нагрейте духовку.
Prepare a fish marinade by mixing lemon juice with soy sauce and adding dried basil.
Приготовьте маринад для рыбы, смешав лимонный сок с соевым соусом и добавив сушеный базилик.
Place the cleaned fish on foil, grease it well with the resulting marinade on all sides and wrap tightly in foil.
Положите очищенную рыбу на фольгу, хорошо смажьте ее полученным маринадом со всех сторон и плотно заверните в фольгу.
Bake the fish in an oven heated to 130 degrees for 25 minutes. Serve the mackerel on a serving plate, garnished with fresh herbs.
Запекайте рыбу в духовке, нагретой до 130 градусов в течение 25 минут. Подайте скумбрию на порционной тарелке, украсив свежей зеленью.
Prepare a side dish of grilled vegetables and Polish sauce for the baked mackerel.
Приготовьте к печенной скумбрии гарнир из овощей гриль и польский соус.