Wash the chicken fillet, peel off the transparent film and cut into small pieces, about 1x1 cm. Wash the mushrooms, remove dirty and weathered areas.
Куриное филе вымойте, зачистьте от прозрачной пленки и нарежьте небольшими кусочками, примерно 1х1 см. Грибы помойте, удалите грязные и обветренные участки.
Add pasta to boiling water and add a pinch of salt. Cook according to package instructions; the pasta should be al dente and slightly firm inside. Drain them in a colander.
В закипевшую воду всыпьте макароны, добавьте щепотку соли. Варите в соответствии с инструкцией на упаковке, макароны должны быть состояния al dente, внутри немного твердоватыми. Откиньте их на дуршлаг.
While the pasta is cooking, cut the mushrooms into slices and fry until golden brown with a minimum amount of oil. Add broccoli florets. Stirring, fry for another 2-3 minutes.
Пока варятся макароны нарежьте пластинами грибы и обжарьте до румяности с минимальным количеством масла. Добавьте соцветия брокколи. Перемешивая, обжарьте еще 2-3 минуты.
In another pan, fry the chicken fillet. Stirring, fry until the meat turns white. Then pour in the cream. Simmer over low heat for 3-4 minutes.
В другой сковороде обжарьте куриное филе. Помешивая, жарьте, пока мясо не станет белого цвета. Затем влейте сливки. Потушите на слабом огне 3-4 минуты.
Place the chicken in the pan with the mushrooms and broccoli. Add finely chopped garlic. Mix carefully, add salt. Add boiled pasta here and sprinkle grated cheese on top, stir quickly.
Выложите курицу в сковороду с грибами и брокколи. Добавьте мелко нарезанный чеснок. Аккуратно перемешайте, добавьте соль. Сюда же добавьте отваренные макароны и посыпьте сверху натертым сыром, быстро перемешайте.
Serve the dish in bowls made of natural material, sprinkled with parsley. This fondue will go perfectly with sour cream sauce. Add finely chopped dill and chopped garlic and salt to the sour cream, mix well and serve with fondue. This way your dinner will be festive and satisfying.
Подавайте блюдо в пиалах из натурального материала, посыпав зеленью петрушки. Это фондю будет отлично сочетаться с сметанным соусом. Добавьте в сметану мелко нарезанный укроп и измельченный чеснок и соль, хорошо перемешайте и подавайте вместе с фондю. Так ваш ужин будет праздничным и сытным.