Get all the necessary ingredients and utensils. Plug in the multicooker and set the “Cooking” mode.
Достаньте все необходимые ингредиенты и посуду. Мультиварку включите в розетку и выставьте режим “Варка”.
Boil vegetables and shrimp separately and cool. Remove shells from shrimp.
Овощи и креветки отварите отдельно, остудите. Креветки очистьте от панцирей.
Cut the cheese into cubes and melt in a slow cooker. Leave it on the “Heat” mode, add cream if it’s thick, if it’s thin, add starch or flour.
Сыр нарежьте кубиками и растопите в мультиварке. Оставьте на режиме “Подогрев”, добавьте сливки если густо, если жидко добавьте крахмал или муку.
Cut the baguette into cubes and dry a little in a frying pan. This will make the taste of the dish more piquant and interesting.
Багет нарежьте кубиками и немного подсушите на сковородке. Так вкус блюда станет пикантнее и интереснее.
Serve the cheese sauce in a special device so that the candle warms it. Place baguette pieces, vegetables and shrimp on a wooden board and prepare wooden skewers. The process of eating fondue is a whole ritual. Place pieces of baguette, pieces of vegetables or shrimp on a skewer and dip into the sauce.
Подавайте сырный соус в специальном приспособлении, чтобы свеча прогревала его. Кусочки багета, овощи и креветки выложите на деревянную доску и подготовьте деревянные шпажки. Процесс употребления фондю - это целый ритуал. Накалывайте кусочки багета, кусочки овощей или креветки на шпажку и макайте в соус.