Turn on the oven to preheat to 200 degrees. Take the eggs, butter, and chocolate out of the refrigerator so that they come to room temperature and prepare the rest of the necessary ingredients.
Включите духовку, чтоб разогрелась до 200 градусов. Достаньте яйца, масло, шоколад из холодильника, чтоб они стали комнатной температуры и подготовьте остальные необходимые ингредиенты.
Place a pot of water on the stove. Place an iron bowl on top of the pan, place chocolate and butter in it. Melt the chocolate and butter in a water bath.
Поставьте на плиту кастрюлю с водой. Сверху на кастрюлю положите железную миску , в нее выложите шоколад и масло. На водяной бане растопите шоколад вместе с сливочным маслом.
Beat the egg with sugar and add to the chocolate, add cognac and flour and mix well with a whisk.
Яйцо взбейте с сахаром и добавьте к шоколаду, туда же влейте коньяк, муку и хорошо перемешайте венчиком.
Preheat the oven to 200 degrees. Grease the molds with butter and sprinkle with cocoa. Fill the molds with dough and place in the oven for 5-7 minutes, no more.
Духовку разогрейте до 200 градусов. Формочки смажьте маслом и посыпьте какао. Наполните формочки тестом и поставьте в духовку на 5-7 минут, не больше.
Cool 5 minutes before serving. Place each cake on a separate plate and sprinkle with powdered sugar. Place 2-3 scoops of ice cream or a few strawberries, blueberries or raspberries around the perimeter of the plate and add a few sprigs of fresh mint.
Остудите 5 минут перед подачей. Выложите каждое пирожное на отдельную тарелку, присыпьте сахарной пудрой. По периметру тарелки выложите 2-3 шарика мороженого или несколько ягод клубники, голубики или малины и еще добавьте несколько веточек свежей мяты.