Wash all the vegetables well, let the water drain, remove the peel from the onion and garlic, remove the core from the colorful chili. Make cuts on the tomatoes, pour boiling water for 5 minutes and remove the peel.
Хорошо помойте все овощи, дайте воде стечь, удалите кожуру с лука и чеснока, у пестра чили удалите сердцевину. На томатах сделайте надрезы, залейте кипятком на 5 минут и удалите кожуру.
Cut the onion into cubes and fry in a heated frying pan in vegetable oil until the onion is golden.
Лук нарежьте кубиками и обжарьте на разогретой сковороде на растительном масле до золотистости лука.
Cut the tomatoes into cubes and add to the fried onions. Add finely chopped chili pepper, salt and pepper to this. Simmer for 5 minutes.
Томаты нарежьте кубиками и добавьте к обжаренному луку. Сюда же добавьте мелко нарезанный перец чили, соль и перец. Тушите 5 минут.
Add garlic, lemon juice, a spoonful of mayonnaise and simmer for another 5 minutes. Add the greens at the end. The dish is ready.
Добавьте чеснок, сок лимона, ложку майонеза и тушите еще 5 минут. В конце добавьте зелень. Блюдо готово.
Place the salsa in a deep plate with wide edges, and place corn chips around the perimeter. Serve as a snack or as a sauce for the main dish at any meal. This salad sauce will go well with any type of meat, potatoes, or toast.
Сальсу выложите в глубокую тарелку с широкими краями, по периметру разложите кукурузные чипсы. Подавайте как перекус или как соус к основному блюду в любой прием пищи.Такой салат-соус будет хорошо сочетаться с любым видом мяса, картофелем, тостами.