Prepare all the necessary ingredients by weight and quantity. Wash the lemon and remove the peel from the garlic.
Подготовьте все необходимые ингредиенты по весу и количеству. Помойте лимон и удалите кожуру с чеснока.
Cut the lemon in half and squeeze out the juice of half the lemon by hand or using a special tool.
Разрежьте лимон пополам и выдавите сок половинки лимона вручную или с помощью специального приспособления.
Finely chop the olives and sun-dried tomatoes, squeeze the garlic through a press, cut the feta into cubes or crumble it with your hands.
Маслины и вяленые томаты мелко нарежьте, чеснок выдавите через пресс, фету нарежьте кубиками или раскрошите руками.
Mix everything, add oregano and olive oil. Let the sauce sit for a bit.
Все перемешайте, добавьте орегано и оливковое масло. Дайте соусу немного настояться.
This salsa would be best paired with bread; it could be fresh black, gray or white bread. But if you fry pieces of bread in a toaster or in a frying pan, the sandwiches will turn out extremely tasty. Serve on a large flat plate or wooden cutting board.
Лучше всего такая сальса будет сочетаться с хлебом, это может быть свежий черный, серый или белый хлеб. Но если поджарить кусочки хлеба в тостере или на сковороде бутерброды получатся необычайно вкусными. Подавайте на большой плоской тарелке или на деревянной разделочной доске.