Defrost the chicken fillet and rinse. Cut large pieces into smaller ones. Peel the garlic and chop finely.
Куриное филе разморозьте и промойте. Крупные кусочки разрежьте на более мелкие. Чеснок почистите и мелко нарежьте.
Pour soy sauce, vinegar into the pan, add starch, ginger, pepper and garlic. Place on low heat, stir and cook until thickened.
В кастрюлю влейте соевый соус, уксус, добавьте крахмал, имбирь, перец и чеснок. Поставьте на медленный огонь, мешайте и варите до загустения.
Place the chicken pieces in a baking dish and pour over the prepared sauce. Place the dish in an oven preheated to 180 degrees and cook for approximately 30 minutes.
Выложите кусочки курицы в форму для запекания и залейте готовым соусом. Поставьте блюдо в разогретую до 180 градусов духовку и готовьте приблизительно 30 минут.
Place the finished dish on a plate and garnish with fresh herbs and sesame seeds.
Готовое блюдо выложите на тарелку и украсьте свежей зеленью и семенами кунжута.