Wash and cut up the chicken. Peel the vegetables. Finely chop the onion and garlic, grate the tomatoes, cut the bell pepper into strips.
Курицу помойте и разделайте. Овощи почистите. Лук и чеснок мелко нарежьте, помидоры натрите на терку, болгарский перец нарежьте соломкой.
Heat a frying pan with vegetable oil and place the cut chicken on it. Fry the meat on both sides until golden brown. Add salt and spices to taste.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и выложите на нее разделанную курицу. Обжаривайте мясо в двух сторон до образования румяной корочки. Добавьте соль и специи по вкусу.
Transfer the fried chicken to a plate and add the onions, tomatoes and peppers to the pan. Saute the vegetables for 5-10 minutes, then return the chicken, add spices, garlic and add water.
Переложите обжаренную курицу на тарелку, и выложите на сковороду лук, помидоры и перец. Пассируйте овощи 5-10 минут, затем верните курицу, добавьте специи, чеснок и залейте водой.
Bring the dish to a boil and remove from heat. Cover with a lid and let stand for 5-10 minutes. Chakhokhbili is ready.
Доведите блюдо до кипения и снимите с огня. Накройте крышкой и дайте постоять 5-10 минут. Чахохбили готово.
Serve the dish with vegetables and fresh herbs.
Подавайте блюдо с овощами и свежей зеленью.