Peel the onion and garlic and chop finely. Wash and cut up the chicken.
Лук и чеснок почистите и мелко порежьте. Курицу помойте и разделайте.
Place the cut chicken in a saucepan, add water and put on fire. Once boiling, reduce the heat to low and cook the chicken for another 15-20 minutes. Add salt, bay leaf and onion, cook for another 5 minutes.
Выложите разделанную курицу в кастрюлю, залейте водой и поставьте на огонь. После закипания уменьшите огонь до минимума и варите курицу ещё 15-20 минут. Добавьте соль, лавровый лист и лук, варите ещё 5 минут.
Place tomato paste, cilantro, garlic into the pan with the chicken and simmer over low heat for another 10 minutes. Turn off, cover with a lid and let stand for some more time.
Выложите в кастрюлю с курицей томатную пасту, кинзу, чеснок и томите на медленном огне ещё 10 минут. Выключите, накройте крышкой и дайте постоять ещё некоторое время.
Place the dish on a plate, add fresh herbs and serve with fresh bread.
Выложите блюдо на тарелку, добавьте свежей зелени и подавайте к столу со свежим хлебом.