Thaw the drumsticks, wash and dry them with paper towels. Wash and peel the vegetables.
Разморозьте голени, вымойте и высушите их бумажными полотенцами. Помойте и очистите овощи.
Cut the vegetables as follows: onions into half rings, carrots into pucks, garlic into slices. Place the saucepan on the stove, fry the chopped vegetables in vegetable oil for 15 minutes.
Овощи нарежьте следующим образом: лук – полукольцами, морковь – шайбами, чеснок – слайсами. Поставьте сотейник на плиту, обжарьте нарезанные овощи на растительном масле в течение 15 минут.
Place chicken drumsticks in a saucepan with vegetables and fry until golden brown. Add salt, peppercorns, ground coriander, suneli hops and sugar and mix. Add finely chopped cilantro to chicken meat with vegetables.
Куриные голени выложите в сотейник с овощами и обжарьте до золотисто-коричневой корочки. Добавьте соль, перец горошек, кориандр молотый, хмели-сунели и сахар и перемешайте. К куриному мясу с овощами добавьте мелко нарубленную кинзу.
Cover the saucepan with a lid, reduce heat to low and simmer for 30 minutes.
Накройте сотейник крышкой, уменьшите огонь до минимального и тушите в течение 30 минут.
Serve in deep clay bowls with wooden spoons, garnished with finely chopped herbs. As an addition, you can use pita bread or freshly baked gray bread.
Подавайте в глубоких глиняных мисках с деревянными ложками, украшая мелко рубленной зеленью. В качестве дополнения можно использовать лаваш или свежеиспечённый серый хлеб