Take out the butter in advance, it should be soft. Break the chocolate into small pieces with your hands. Cut the biscuit and marshmallows into manageable pieces. Peel the melon from seeds and peel, then cut into cubes. Peel the bananas, cut into 2-3 cm pieces. Wash and dry the strawberries.
Масло достаньте заранее, оно должно быть мягким. Шоколад поломайте руками на маленькие кусочки. Бисквит и зефир порежьте на удобные кусочки. Дыню очистите от семян и кожуры, затем нарежьте кубиками. Бананы очистите, порежьте кусочками 2-3 см. Клубнику помойте и просушите.
Pour the cream into a saucepan, heat it, reduce the heat to low, put the chocolate in it, stir until dissolved.
В сотейник перелейте сливки, нагрейте, уменьшите огонь до минимума, положите в них шоколад, мешайте до растворения.
Add cinnamon, vanilla, liqueur and butter, stir until smooth.
Добавьте корицу, ванилин, ликер и сливочное масло, перемешайте до получения однородной гладкой массы.
Light a candle under the bowl of chocolate fondue. Place small burning candles around for decoration. Provide each guest with a plate of various foods that they can dip into the chocolate sauce. Turn on music according to your mood.
Зажгите свечу под чашей с шоколадным фондю. Вокруг для декора поставьте маленькие горящие свечки. Всем гостям поставьте тарелки с разнообразными продуктами, которые можно макать в шоколадный соус. Включите музыку по настроению.