Rinse the chicken thighs and remove the skin if desired. Rinse the peppers and dry with paper towels.
Куриные бедра промойте, по желанию снимите кожу. Промойте перцы и обсушите бумажными полотенцами.
Cut the meat into small strips. Melt the butter in a frying pan and fry the pieces of meat for 8-10 minutes, stirring them constantly.
Нарежьте небольшими полосками мясо. Растопите сливочное масло на сковороде и обжарьте кусочки мяса в течение 8-10 минут, постоянно перемешивая их.
Prepare salsa sauce: remove seeds from hot and sweet peppers and cut into cubes.
Приготовьте соус сальса: острый и сладкий перец очистьте от семян и нарежьте кубиками.
Place pepper slices on top of the fried pieces of meat, reduce the heat and simmer for 6-10 minutes, covering with a lid.
Выложите поверх обжаренных кусочков мяса кусочки перца сделайте меньше огонь и тушите 6-10 минут, накрыв крышкой.
Grate the cheese. Sprinkle the chicken thighs first with hard cheese, then with melted cheese. Cover with a lid and turn off the stove. Wait until the cheese melts.
Натрите сыр на терке. Посыпьте куриные бедрышки сначала твердым сыром, затем плавленым. Накройте крышкой и выключите плиту. Подождите пока сыр расплавится.
Serve the dish hot, placing it in portioned plates and garnishing with fresh herbs.
Подавайте блюдо в горячем виде, разложив в порционные тарелки и украсив свежей зеленью.