Clear the surface on which you will cook, wash the vegetables, measure out the required amount of spices.
Освободите поверхность, на которой будете готовить, помойте овощи, отмерьте необходимое количество специй.
Cut the tomatoes into cubes. Remove seeds from the pepper and cut into small pieces. Peel the onion and garlic and chop. Finely chop the dill.
Помидоры нарежьте кубиками. Перец очистьте от семян и нарежьте небольшими кусочками. Лук и чеснок очистьте от шелухи и измельчите. Укроп мелко порубите.
Fry the coconut flakes in a frying pan without oil for 1-2 minutes until golden brown.
Кокосовую стружку поджарьте на сковороде без масла в течение 1-2 мин до золотистого цвета.
Using a blender, chop the chopped vegetables, add salt, pepper, oil and balsamic vinegar and blend again. Add the coconut to the sauce, stir well and let sit for 10 minutes.
При помощи блендера измельчите нарезанные овощи, добавьте соль, перец, масло и бальзамический уксус и пробейте еще раз. Добавьте кокосовую стружку к соусу, хорошо перемешайте и дайте постоять 10 минут.
Serve chilled salsa with meat, fish, poultry, baked potatoes or spaghetti. Before serving, garnish with onion feathers. Serve in small bowls for everyone to eat comfortably.
Охлажденную сальсу подавайте к мясу, рыбе, птице, к запеченному картофелю или спагетти. Перед подачей украсьте перьями лука. Подавайте в маленьких пиалах каждому, чтобы удобно было кушать.