Prepare the required ingredients in the recommended quantities. Rinse the salmon fillet under running cold water, peel the avocado, and peel the onion.
Подготовьте требуемые ингредиенты в рекомендуемом количестве. Филе лосося промойте проточной холодной водой, авокадо очистите от кожуры, лук – от шелухи.
Finely chop the prepared salsa ingredients, place in a bowl and season with lime juice, salt, pepper and olive oil. Stir the crushed products so that they are all saturated with spices and oil.
Подготовленные ингредиенты для сальсы мелко нарубите, выложите в миску и приправьте соком лайма, солью, перцем и оливковым маслом. Перемешайте измельченные продукты так, чтобы они все пропитались специями и маслом.
Rub the prepared salmon fillet with salt and pepper, place in a frying pan with heated vegetable oil and fry the fish on each side for 3-4 minutes. Then transfer the fish into a refractory dish and place in an oven preheated to 180 °C, bake for 10 minutes until cooked.
Подготовленное филе лосося натрите солью и перцем, выложите в сковороду с разогретым растительным маслом и обжаривайте рыбу с каждой стороны по 3-4 минуты. После чего переложите рыбу в огнеупорную форму и отправьте в духовую печь, разогретую до 180 °С, запекаться в течение 10 минут до готовности.
Place the prepared salsa on a dish, season with chopped herbs and add the avocado cut into 4 pieces. Complete the dish with baked fish, garnish with fresh herbs and serve.
Готовую сальсу выложите на блюдо, приправьте измельченной зеленью и присоедините к ней разрезанное на 4 части авокадо. Дополните блюдо запеченной рыбой, украсьте свежей зеленью и подавайте к столу.