Cook the meat, rinse it thoroughly, and dry it with paper towels. Wash the greens, tomatoes and chili peppers. Peel the onion and garlic.
Приготовьте мясо, тщательно промойте его, обсушите бумажными полотенцами. Помойте зелень, помидоры и перец чили. Очистите лук и чеснок.
Season the prepared chicken thighs on all sides with salt and ground black pepper.
Подготовленные куриные бедра со всех сторон обмажьте солью и молотым черным перцем.
Place the chicken thighs in a frying pan and fry in vegetable oil over high heat for 5 minutes on each side, then another 20 minutes, turning constantly. Remove from heat.
Сложите куриные бедра в сковороду и обжарьте на растительном масле на сильном огне с каждой стороны по 5 минут, затем еще 20 минут, постоянно переворачивая. Снимите с огня.
Finely chop the onion and seeded bell pepper. Fry the chopped onion in vegetable oil for 5 minutes. Then add bell pepper and fry for another 5 minutes.
Мелко нарежьте репчатый лук и очищенный от семян болгарский перец. Нарезанный лук обжарьте на растительном масле 5 минут. Затем добавьте туда болгарский перец и жарьте еще 5 минут.
Take tomatoes, peel them and grate them on a coarse grater. Add tomatoes to the pan with onions and bell peppers, pepper, salt, bring to a boil and then simmer for 10 minutes over low heat.
Возьмите помидоры, снимите с них кожицу и натрите на крупной терке. Добавьте помидоры в сковороду с луком и болгарским перцем, поперчите, посолите, доведите до кипения и потом тушите 10 минут на слабом огне.
Place the fried chicken thighs in the pan and simmer them with vegetables for 30 minutes.
Положите в сковороду обжаренные куриные бедрышки и тушите их с овощами 30 минут.
Finely chop the garlic, chili pepper, cilantro and add to the pan and simmer everything together for another 5 minutes.
Мелко нарежьте чеснок, перец чили, кинзу и добавьте в сковороду и тушите все вместе еще 5 минут.
On one side, place the chicken thighs on a dish, with stewed vegetables on them, on the other side, put herbs and fresh cucumbers cut into cubes.
С одной стороны выложите куриные бедра на блюдо, на них тушеные овощи, с другой стороны положите зелень и нарезанные брусочками свежие огурцы.