Prepare foods according to the ingredient list. Remove the casing from the sausages.
Приготовьте продукты по списку ингредиентов. Сосиски очистите от оболочки.
Divide the puff pastry into 2 parts. From each part, roll out 2 round layers 3 mm thick.
Разделите слоеное тесто на 2 части. Из каждой части раскатайте 2 круглых пласта толщиной 3 мм.
Place the entire amount of cheese in the center of the first layer and cover it with the second layer of dough.
Положите в центр первого пласта все количество сыра и накройте его вторым пластом теста.
Cut the dough into 8 pieces in a circle and place a sausage in each part of the top layer. If the sausages are long, cut them into 2 parts.
Разрежьте тесто по кругу на 8 частей и в каждую часть верхнего пласта выложите по сосиске. Если сосиски длинные, разрежьте их на 2 части.
Wrap each sausage in the dough toward the center. Then place the sausages in each part of the bottom layer.
Заверните в тесто к центру каждую из сосисок. Затем разложите сосиски в каждую часть нижнего пласта.
Wrap each of the sausages in the bottom layer of dough towards the center. Melt the butter in a separate container. Brush the dough with melted butter and sprinkle with sesame seeds. Bake in the oven at 180°C for 25 minutes.
Заверните каждую из сосисок в тесто нижнего пласта к центру. Растопите сливочное масло в отдельной емкости. Тесто смажьте растопленным сливочным маслом и посыпьте кунжутом. Выпекайте в духовке при температуре 180°C 25 минут.
Serve the finished dish hot. To serve, cut off a dough ball in the center. Tear off a piece of dough with a sausage inside and dip it into soft melted cheese.
Подавайте готовое блюдо в горячем виде. Для подачи срежьте шапочку из теста в центре. Отрывайте кусочек теста с сосиской внутри и макайте в мягкий расплавленный сыр.