Wash tomatoes, mango, avocado, cilantro, lemon. Pat dry to remove excess moisture. Peel the mango and cut into cubes, cut the avocado and lemon in half.
Помойте помидоры, манго, авокадо, кинзу, лимон. Обсушите, чтобы не было лишней влаги. Манго очистите от кожуры и нарежьте кубиками, авокадо и лимон разрежьте пополам.
Peel the tomatoes and cut into small cubes. Also cut the onion into small cubes. Finely chop the cilantro and garlic. Peel the avocado, remove the pit. Cut the avocado after you have prepared all the other ingredients, as it darkens quickly. Chop the mango until all ingredients are the same size.
У помидор снимите кожицу, порежьте мелкими кубиками. Так же мелкими кубиками нарежьте лук. Мелко порубите кинзу и чеснок. Авокадо очистите, выньте косточку. Авокадо нарезайте после того, как подготовили все остальные ингредиенты, так как он быстро темнеет. Манго измельчите, чтобы все ингредиенты были одинакового размера.
Mix all ingredients in a deep bowl. Add salt and pepper to taste, add lemon juice and olive oil and mix thoroughly again. Place the sauce in a beautiful bowl and let it brew so that the spices and juices of vegetables and fruits mix together.
В глубокой миске перемешайте все ингредиенты. Посолите, поперчите по вкусу, полейте соком лимона, оливковым маслом и еще раз тщательно перемешайте. Выложите соус в красивую посуду и дайте настояться, чтобы специи и соки овощей и фруктов смешались между собой.
Serve the salsa in a nice sauce boat, garnished with a sprig of herbs.
Сальсу подавайте в общем красивом соуснике, украсив веточкой зелени.