Thaw chicken thighs, wash and pat dry with paper towel. Peel the onions and carrots, prepare the spices.
Разморозьте куриные бедрышки, вымойте и обсушите бумажным полотенцем. Очистите лук и морковь, приготовьте специи.
Place the chicken thighs in a container, sprinkle with salt, pepper, turmeric and mix everything thoroughly.
Сложите куриные бедрышки в емкость, посыпьте солью, перцем, куркумой и тщательно все перемешайте.
Cut the peeled onion into half rings. Grate the carrots on a coarse grater.
Очищенный лук нарежьте полукольцами. Морковь натрите на крупной терке.
Pour vegetable oil into a heated frying pan. Place all the vegetables in it and simmer until soft, stirring occasionally.
Налейте растительное масло в разогретую сковороду. Выложите в нее все овощи и тушите до мягкости, периодически помешивая.
Place chicken thighs on top of the steamed vegetables and fry for 7 minutes on each side.
Сверху на тушеные овощи сложите куриные бедрышки и обжаривайте 7 минут с каждой стороны.
Mix tomato ketchup or tomato sauce with mayonnaise, add a little water. Place the mixture on the thighs, cover the pan with a lid and continue to simmer for 30-40 minutes over low heat.
Смешайте томатный кетчуп или томатный соус с майонезом, добавьте немного воды. Выложите смесь на бедрышки, сковороду накройте крышкой и продолжайте тушить 30-40 минут на малом огне.
Place chakhokhbili on an original dish, decorate the edge with tomato slices, sprinkle with herbs.
Выложите чахохбили на оригинальное блюдо, по краю украсьте дольками помидоров, посыпьте зеленью.