Prepare all ingredients according to the list. Wash the chicken fillet and dry with a towel. Wash the tomatoes and parsley. Wash the bell pepper and remove the seeds. Peel the onion and garlic.
Приготовьте все ингредиенты по списку. Вымойте куриное филе, обсушите полотенцем. Помойте помидоры и петрушку. Болгарский перец помойте и очистите от семян. Лук и чеснок очистите.
Cut the washed and dried chicken fillet into 6 equal pieces into medium pieces.
Промытое и высушенное куриное филе нарежьте средними кусочками на 6 равных частей.
Place the chopped fillet pieces in a thick non-stick frying pan and fry for 20 minutes without adding vegetable oil.
Положите нарезанные кусочки филе в толстостенную сковороду с антипригарным покрытием и жарьте 20 минут без добавления растительного масла.
While the chicken is frying, peel the onion and cut it into medium-sized cubes.
Пока куриное филе обжаривается, очистьте от шелухи лук и нарежьте его среднего размера кубиками.
Add the onion to the pan, add salt and continue to fry with the fillet for another 10 minutes until soft and golden brown.
Добавьте лук в сковороду, посолите и продолжайте жарить вместе с филе еще 10 минут до приобретения мягкости и золотистого цвета.
Separate the seeds from the bell pepper and peel the garlic. Pour boiling water over the tomatoes, remove the skin and cut into small cubes. Also cut half of the peeled bell pepper into cubes. Grate the garlic or cut into small cubes.
Отделите у болгарского перца семена, почистьте чеснок. Помидоры обдайте кипятком, снимите кожицу и нарежьте мелкими кубиками. Половинку очищенного болгарского перца тоже нарежьте кубиками. Чеснок натрите на терке либо нарежьте мелкими кубиками.
Place the vegetables in the pan, add spices to taste and continue to simmer for 20 minutes over medium heat. After 20 minutes, sprinkle the finished dish with chopped parsley.
Выложите овощи в сковороду, добавьте специи по вкусу и продолжайте тушить 20 минут на среднем огне. Через 20 минут посыпьте готовое блюдо нарезанной петрушкой.
Place chakhokhbili on an original dish, garnish with slices of green bell pepper.
Выложите чахохбили на оригинальное блюдо, украсьте брусочками зеленого болгарского перца.