Prepare foods according to the ingredient list. Wash the eggplants and parsley. Peel the garlic. Prepare a clean jar.
Приготовьте продукты по списку ингредиентов. Помойте баклажаны, петрушку. Чеснок очистите. Приготовьте чистую банку.
Take a cutting board and cut the eggplants into slices of equal thickness.
Возьмите разделочную доску и нарежьте баклажаны кружочками одинаковой толщины.
Pour vegetable oil into a frying pan and fry the eggplants on both sides until golden brown.
Налейте в сковороду растительное масло и обжарьте баклажаны с двух сторон до золотистого цвета.
Finely chop the garlic and parsley, place in a container, add salt, and mix everything thoroughly.
Мелко нарежьте чеснок и петрушку, сложите в емкость, добавьте соль, и все тщательно перемешайте.
Coat each eggplant circle with a mixture of garlic and parsley and place in layers in a jar. Fill with vegetable oil. Close the lid of the jar and store it in the refrigerator.
Каждый кружок баклажана обмажьте смесью из чеснока и петрушки и сложите слоями в банку. Залейте растительным маслом. Закройте крышкой банку и уберите на хранение в холодильник.
Before eating, remove the eggplants from the jar onto a plate and garnish with a sprig of parsley.
Перед употреблением выложите баклажаны из банки в тарелку, украсьте веточкой петрушки.