Wash and peel the vegetables. Wash the apples and cut into pieces. Grate the cheese.
Овощи помойте и почистите. Яблоки помойте и нарежьте кусочками. Сыр натрите на терке.
Cut carrots and zucchini into small cubes. Place the vegetables in boiling salted water and blanch for 2-3 minutes.
Морковь и кабачок нарежьте небольшими кубиками. Овощи забросьте в кипящую подсоленную воду и бланшируйте 2-3 минуты.
Cut the fish into small pieces. Place grated cheese in the fondue pot, add milk, butter and mix everything. Place on the fire and heat until the cheese melts.
Рыбу нарежьте на небольшие кусочки. В фондюшницу выложите тертый сыр, добавьте молоко, сливочное масло и все перемешайте. Поставьте на огонь и нагревайте массу, пока сыр не расплавится.
Place vegetables, apples and fish on a plate and serve along with fondue.
Овощи, яблоки и рыбу выложите на тарелку и подавайте на стол вместе с фондю.