Prepare all ingredients according to the list. Clean the fish, remove the head and entrails. Peel the onion and wash the champignons. Boil the eggs.
Подготовьте все ингредиенты по списку. Почистите рыбу, удалите голову, внутренности. Лук почистите, шампиньоны вымойте. Яйца отварите.
Remove the bones from the mackerel. Finely chop the champignons and onions. Peel the eggs and finely chop them.
Скумбрию очистите от костей. Шампиньоны, репчатый лук мелко нарежьте. Яйца очистите от скорлупы и мелко покрошите.
Place the chopped champignons and onions in the pan and fry them for 5-7 minutes over low heat.
Выложите на сковороду нарезанные шампиньоны и лук и обжарьте их в течение 5-7 минут на медленном огне.
Cut the fillet of the cut smoked mackerel into small cubes the same size as the eggs and champignons.
Филе разделанной копченной скумбрии нарежьте мелкими кубиками такого же размера, как яйца и шампиньоны.
Add the chopped eggs to the cooled champignons, then the chopped mackerel fillet and sour cream. Mix everything thoroughly in a deep container. Cut the baguette into thin slices and spread with the mixture.
Нарезанные яйца добавьте к остывшим шампиньонам, затем нарезанное филе скумбрии и сметану. Все тщательно перемешайте в глубокой емкости. Багет нарежьте тонкими ломтиками и намажьте смесью.
Place the prepared sandwiches on a plate and sprinkle with chopped herbs.
Выложите на блюдо готовые бутерброды и посыпьте нарезанной зеленью.