Wash the fish, remove the entrails, cut off the fins, and peel the onions. Prepare yogurt, pepper, salt.
Помойте рыбу, удалите внутренности, отрежьте плавники, лук почистите. Подготовьте йогурт, перец, соль.
Separate the fish fillets from the bones. Remove any remaining fins from the edges of the fillet. Feel with your hands and remove any remaining bones.
Отделите от костей филе рыбы. Удалите остатки плавников по краям филе. Прощупайте руками и удалите оставшиеся кости.
Cut the onion into half rings and place in a container, add yogurt, salt, pepper to taste and squeeze out the juice of half a lemon. Mix everything thoroughly.
Нарежьте лук полукольцами и сложите в емкость, добавьте йогурт, соль, перец по вкусу и выдавите сок половины лимона. Все тщательно перемешайте.
Place the mackerel in a container, pour in the yogurt mixture and marinate in the refrigerator for 30 minutes.
Уложите скумбрию в емкость, вылейте йогуртовую смесь и уберите мариноваться в холодильник на 30 минут.
Place the marinated fish in a baking container and cover the top with foil. Preheat the oven to 180°C and cook the mackerel for 30 minutes. Remove the baking dish from the oven and carefully place the fillet on a plate.
Замаринованную рыбу выложите в емкость для выпекания, накройте сверху фольгой. Разогрейте духовку до 180°C и готовьте скумбрию в течение 30 минут. Достаньте из духовки форму для запекания, аккуратно выложите филе на тарелку.
Cut the mackerel into portions and place on a plate. Top with slices of fresh tomatoes and slices of green pickled tomatoes.
Нарежьте скумбрию порционными кусками, выложите на блюдо. Сверху украсьте дольками свежих помидоров и кружочками зеленых маринованных помидоров.