Prepare foods according to the ingredient list. Wash the carrots, boil and peel. Wash the dill thoroughly and dry with paper towels. Prepare the blender.
Приготовьте продукты по списку ингредиентов. Морковь помойте, отварите и почистите. Укроп тщательно помойте и обсушите бумажными полотенцами. Приготовите блендер.
Transfer the canned mackerel from the jar to a plate and mash it with a fork. To prevent the fish from being dry, add a little oil from the jar in which it was located.
Переложите консервированную скумбрию из банки в тарелку, разомните ее вилкой. Чтобы рыба не была сухой добавьте немного масла из банки, в которой она находилась.
Place the boiled carrots and mayonnaise in a blender, add salt and grind everything to a puree consistency.
Отварную морковь и майонез сложите в блендер, посолите и измельчите все до консистенции пюре.
Remove the cracker from the pack, prepare chopped fish and carrot puree.
Достаньте из пачки крекер, приготовьте измельченную рыбу и пюре из моркови.
Place the cracker on a hard surface, grease it with mayonnaise, sprinkle with chopped dill. Place the fish mixture on top, spreading it evenly over the entire surface of the cookies.
Выложите крекер на твердую поверхность, смажьте его майонезом, посыпьте измельченным укропом. Сверху выложите рыбную массу, равномерно размазывая ее по всей поверхности печенья.
Place a second layer of cookies on the fish, pressing lightly. Spread the carrot mixture evenly onto the cookies and sprinkle with chopped dill. Next, form two more layers in the same way - fish and carrot, separating each layer with cracker cookies. Decorate the top of the cookies with a mayonnaise pattern. Place in the refrigerator for 30 minutes until the cookies are soaked and soft.
На рыбу выложите второй слой печенья, слегка прижимая. На печенье равномерно намажьте морковную массу и посыпьте измельченным укропом. Далее таким же образом сформируйте еще два слоя - рыбный и морковный, отделяя каждый слой крекерным печеньем. Печенье сверху украсьте узором из майонеза. Поставьте в холодильник на 30 минут, чтобы печенье пропиталось и стало мягким.
Place the mini-cakes beautifully on a flat dish or wooden board, sprinkle with chopped dill. Place small tomatoes and lemon slices between the mini-cakes.
Красиво уложите мини-тортики на плоское блюдо или деревянную доску, посыпьте нарезанным укропом. Разложите между мини-тортиками небольшие помидоры и кружочки лимона.