Prepare the ingredients according to the list. Wash the mackerel, remove the entrails, remove the black film, and cut off the fins.
Приготовьте продукты по списку. Вымойте скумбрию, удалите внутренности, очистите от черной пленки, отрежьте плавники.
Cut the mackerel lengthwise along the ridge, but not all the way through. Separate the backbone from the fish, trim off the remaining fins around the edges of the fillet. Feel with your hands and remove any remaining bones. Sprinkle the mackerel with salt and pepper.
Разрежьте скумбрию вдоль по хребту, но не до конца. Отделите хребет от рыбы, обрежьте остатки плавников по краям филе. Прощупайте руками и удалите оставшиеся кости. Скумбрию посыпьте солью и перцем.
Place bacon on two mackerel fillet halves. We roll one half of the fish fillet together with the bacon into a roll, then roll the resulting roll into another roll from 2 parts of the fish fillet with bacon.
На две половинки филе скумбрии выложите бекон. Одну половину рыбного филе вместе с беконом сворачиваем в рулет, далее получившийся рулет сворачиваем еще в один рулет из 2 части рыбного филе с беконом.
To prevent the roll from falling apart, strengthen it with wooden skewers. Grease a baking dish with vegetable oil and bake the roll in the oven at 190°C for 30 minutes.
Чтобы рулет не развалился, укрепите его деревянными шпажками. Смажьте форму для запекания растительным маслом и выпекайте рулет в духовом шкафу при температуре 190°C 30 минут.
Place the roll on a plate with mashed potatoes and tomato wedges. Garnish with a sprig of parsley.
Выложите рулет на блюдо с картофельным пюре и дольками помидоров. Украсьте веточкой петрушки.